Null

Dugnad for ditt lag, forening eller korps

✓ Alle bestillinger via egen App

✓ Null varelager

✓ Ingen forskuddsbetaling

✓ Gratis levering til kunde

✓ God fortjeneste

✓ Fantastiske produkter

✓ Enkelt

Drømmen om at en slipper dugnad er en drømmetanke. At du slipper å jobbe for 30 – 50 kr timen eller å selge produkter som folk nesten ikke bruker. Ofte tar det mye plass og det er mye logistikk i å levere produktene.

Ikke fortvil
Fiskebanken har utviklet en dugnad som er enkel og ikke minst genial. Du slipper dyre innkjøp, varelager, logistikk og mas. Her skal du kun tilby sunne kvalitetsprodukter som vi Nordmenn spiser i gjennomsnitt 3 ganger i uken.

Hvem handler
Fiskebanken har idag ca 30000 faste kunder som handler fisk og sjømat regelmessig. Nå kan ditt lag nyte godene av å tilby sjømat. Siden sjømat har blitt meget populært de siste årene er det enkelt å selge til familie, venner, kolleger av mor og far, naboer osv.

Hvordan gjennomføres dugnaden
Vårt fokus er at dere skal lykkes med salget. Alle våre ansatte er profesjonelle og gir all den veiledningen dere trenger. Vi bruker en egen App og har egne salgsbrosjyrer. Samtidig gir vi råd på hvordan du kan selge på en mest effektiv måte.

Hvor mye tjener vi?
Fiskebanken gir alle en fast provisjon på 20 prosent. Test vår kalkulator her 

Sponsing
Vi har en kampanje pågående med de som klarer budsjettet får sponsing. Her vil dette gå på antall pakker og tid.

Meld dere på idag
Sikre deg at du er den første i ditt nærmiljø som har dugnaden. Fyll ut skjema som vises under og vi tar kontakt innen 24 timer.