Dugnad for russ og idrettslag

Hvordan lykkes med dugnaden

Når du står i jungelen av dugnader er det vanskelig å velge den riktige. Derfor etablerte vi en dugnad som er enkel med høy fortjeneste. Vår oppgave er hjelpe dere slik at dere lykkes å nå målet deres.

Kontakt dugnaden i russedress eller russeservice

Når dere er klare for Fiskebanken dugnaden registrerer dere via nettsiden Fiskebanken.no. Vi har kanskje Norges enkleste dugnad på markedet. Alle bestillinger går via vår egen App. Her kan dere velge et felles brukernavn for gruppen deres.

påmelding til dugnaden

Når dere har meldt inn gruppen tar vi kontakt innen 24 timer. For at dere skal lykkes på en best mulig måte, så arrangerer vi et lite møte. Møtene tar mellom 15 og 30 minutter. Vi har lokaler i Oslo og Drammen.

Møte med dugnadsiden Fiskebanken

Når vi arrangerer møte vil dere få all den hjelp og informasjon for at alle i gruppen skal ha glede av dugnaden. For mange er det helt nytt å selge og bare det er en utfordring for mange. Våre brosjyrer gjør det enkelt å formidle produktene, og vi lærer dere hva dere kan si får at flere vil handle av dere. De som har et møte med Fiskebanken selger for mellom fire og fem ganger mer enn de som ikke har det.

Selge dugnader og promotere

Nå er hele gruppen motiverte og klare til å selge. Da er det bare å sette i gang med salget. De fleste selger til familie, venner, kolleger av mor og far, naboer osv.

varelevering dugnad

Leveringen av varene tar Fiskebanken seg av uten kostnader. Dere trenger ikke å tenke på forskuddsbetaling, varelager eller levering. Alle bestillinger blir levert fortløpende og vi kontakter kundene slik at de vet når de får varene.

Hvordan tjene penger i Fiskebanken

Når kundene har mottatt varene vil vi overføre provisjonen. Alle gruppene vil ha en oversikt på hvor mye dere har solgt for og hvor mye dere har tjent. I gjennomsnitt tjener en gruppe på 20 personer ca 40 000 på en uke.

Tjene mye penger på dugnad i fiskenaken

Målet er nådd! Nå kan dere endelig dra på den turen, investere i russetid, eller dra på treningsleir i Spania. Uansett hva målet er, så skal vi sørge for at dere lykkes.